De juiste campagnes

Afhankelijk van uw doelstelling kan Concept IT ondersteunen bij het opzetten van passende marketing campagnes. Of het nu gaat om search, display of social campagnes, wij zorgen voor aansluitende en relevante advertentie campagnes op basis van een uitgebreide klant- en zoekwoordanalyse. De resultaten maken we meetbaar en specifiek per kanaal. Zo kunt u denken aan:

Google Search Advertising

Microsoft Advertising

Facebook & Instagram Advertising

Linked In Advertising

Guerrilla marketing

Welke dienst of product ook wordt aangeboden, het is niet nodig om 100% van de markt te bemachtigen om succesvol te kunnen zijn zijn. Zelfs in markten met zwaar geconcurreerde zoekwoorden is het mogelijk om een goede ROI te behalen als je maar relevant genoeg bent.

Sometimes less is more

Emailmarketing & Automatisering

Veel ondernemers onderschatten de effectiviteit van een goede nazorg. Een veel gehoorde misvatting is dat dit te veel tijd zou kosten. Concept IT helpt u bij het instellen van een strakke en geautomatiseerde nazorg zoals bijvoorbeeld automatische emailcampagnes zodra een bezoeker klant is geworden.

Ontdek welke oplossingen
Concept IT
u kan bieden

Vind de oorzaak

Stagneert uw project of loopt uw conversiegraad terug? Wij zoeken naar de onderliggende oorzaak zodat u weet waar u aantoe bent.

Gepaste oplossing

Er zijn meerdere wegen naar Rome, wij helpen u de route kiezen die het beste aansluit bij uw organisatie.

In lijn met uw doelstelling

Uw organisatie altijd in lijn met uw bedrijfsdoelstellingen. Overzicht en rust zodat u weet waar u aan toe bent.

Ook meer uit uw website halen?
Neem vrijblijvend contact op

+31 (0) 6 270 36 715 cta thumb

brand logo