Details turn something good into something
great

Uit onze ervaring hebben we geleerd dat het genereren van leads alleen vaak niet voldoende is. Zo kunnen er 1000 leads binnenkomen maar als er uiteindelijk maar 1 klant van wordt, mis je alsnog het uiteindelijke doel terwijl het wel geld kost.

Dit is waar de meeste marketingbureaus stoppen en waar Concept IT zich in onderscheid. Concept IT richt zich niet op het aantal leads, maar op het rendement.

Wilt u weten hoe u nog meer uit uw website kunt halen? Concept IT brengt nieuwe inzichten in beeld door elk detail door te nemen. Dit houdt in dat we niet alleen kijken naar uw campagnes of website, maar ook de operationele structuren erachter meenemen. Samen bepalen we uw organisatiedoelen en stellen we uw bedrijfsprocessen hier scherp op af . Dat is wat wij noemen conversion engineering.

Onze diensten
about thumb

De resultaten die Concept IT voor haar klanten heeft behaald in 2022

Lead Aanvragen
Geoptimaliseerde Projecten
Koppen Kofie
icon

Web & Systemflow Optimalisering

Optimaliseren van bestaande en nieuwe systemen door operationele processen doelgericht en efficiënt te benaderen.

icon

Digitalisering & Automatisering

Ondersteuning bij het digitaliseren en automatiseren van fysieke of verouderde processen.

icon

Project Management

Creëren van draagvlak gedurende het onwikkelproces in de vorm van advies en ondersteuning op afstand of interim projectmanagement op locatie.

icon

Conversion Engineering

Optimaliseren van de conversiegraad van uw website door het analyseren van online en offline data en het verwijderen van obstakels.

brand logo